نماینده مجلس شورای اسلامی خواهان «برخورد جدی» با لیلا حاتمی شد
لیلا حاتمی هنرپیشه مطرح ایرانی که به عنوان یکی از ۹ داور بخش اصلی شصتوهفتمین دوره جشنواره فیلم کن در فرانسه حضور دارد، بار دیگر آماج حمله مقامهای جمهوری اسلامی قرار گرفت.
در پی انتشار عکسی از روبوسی لیلا حاتمی با ژیل یاکوب رییس جشنواره، ابتدا سایتهای تندرو در جمهوری اسلامی آنرا «تاسفبار» و «دهنکجی به مناسبات فرهنگی جامعه اخلاقمدار ایرانی» خواندند و سپس نوبت به نمایندگان مجلس و مسوولان وزارت ارشاد رسید.
روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت لاله افتخاری دبیر اول کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خواهان «برخورد جدی» با حاتمی شد و گفت: «ما شهید دادهایم که اسلام زنده بماند و اسلامی که با خون شهدا ساخته شده و پرورش یافته نباید با رفتارهای غیر اخلاقی کسی که خود را هنرمند ایرانی میداند، آسیب ببیند. همه ما خط قرمزهای نظام را میدانیم بنابراین بیتوجهی به آنها مورد قبول نیست».
افتخاری که در گفتوگو با خبرگزاری رسمی مجلس سخن میگفت، با ذکر اینکه «در جلسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی حتما به این موضوع رسیدگی خواهیم کرد»، ادامه داد: «نباید زنانی که در بستر نظام جمهوری اسلامی امکاناتی برایشان فراهم شده تا به هنری دست پیدا کنند از این بستر سوء استفاده کنند و به آبروی نظام اسلامی ضربه بزنند».
وی همچنین گفت: «وزارت ارشاد باید تکلیف خودش را با این هنرمندان که جایگاه زن ایرانی را در خارج از مرزهای ایران رعایت نمیکنند، مشخص کند».
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از قافله عقب نماند و معاون پارلمانی وزیر ارشاد اظهار کرد: «اینگونه حضورهای نامناسب که اخیراً در جشنواره کن اتفاق افتاده، همسو با اعتقادات دینی ما نیست».
حسین نوشآبادی ادامه داد: «حضور شخصیتهای هنری و هنرمندان ایرانی در خارج از کشور اگر با رعایت شئونات اسلامی و احترام به فرهنگ ملت و اعتقادات ایران باشد امری پسندیده است. اما اگر این حضور با بی توجهی به ارزشهای جامعه و معیارهای اخلاقی ما باشد ملت ایران این رفتار را نمیپذیرند».
وی همچنین گفت: «حضور نا مناسب زنان ایرانی در خارج از کشور مخصوصاً هنرمندان که مورد احترام مردم ما هستند از طرف ایرانی وطنپرست و علاقهمند به ایران مورد قبول نیست».
پیشتر و در سال ۲۰۱۲ نیز لیلا حاتمی که با لباسی پوشیده در کن حضور یافته بود، با هجمه مسوولان جمهوری اسلامی روبهرو شد و بهمن کارگر معاون فرماندهی ناجا در اینباره گفت: «اینکه هنرپیشه زنی در جشنواره کن و یا دیگر جشنوارهها با یک لباس بد و مستهجن و حجاب نامناسب ظاهر شود و با مردم نامحرم دست بدهد، الگو میشود و این رفتار کجای انقلابی است که ما انجام دادهایم؟».
منبع: خودنويس
خانم لاله افتخاری قدم زدن شما با بشار اسد ،که حداقل ۱۵۰،۰۰۰ زن و مرد و کودک را به قتل رسانده، به آبروی ایرانی ها ضربه میزند نه رو بوسی یک هنرپیشه محبوب با رئیس معتبرترین جشنواره دنیا !
نمایندگان مجلس بهتر است به جای مسائلی که به آنها ربطی ندارد به این موضوعات بپردازند:
وعده حسن روحانی در مورد دریاچه ارومیه چه بود؟ ۲.۵ میلیارد دلار را کجا هزینه کرده است؟
http://goo.gl/D3r3F3
معاون پارلمانی وزیر ارشاد دولت تدبیر و امید نیز میبایست بداند، اولا شهروندان ایرانی در مسافرت طابع قوانین کشور میزبان هستند نه حکومت ولایت فقیه دوما شما بهتر است به این سوالات پاسخ دهید:
یورش ماموران به نمایشگاه کتاب و تهدید مدیر انتشاراتی نصیرا که گفتند با ماشین از رویت رد میشویم، همسو با اعتقادات دینی شماست؟ لازم به ذکر است مدیر انتشارات نصیرا بعد از تعطیلی غرفه انتشاراتی خود در نمایشگاه کتاب تهران از سوی وزارت ارشاد، به دلیل تهدید و فشارهای امنیتی از ایران خارج شد.
آزار جنسی دختران در استخر توسط یک دیپلمات ایرانی در برزیل همسو با اعتقادات دینی شماست؟
آیا ۵۰ موردی که در لینک زیر ذکر شده همسو با اعتقادات دینی شماست؟
http://goo.gl/4zh8SO
چرا وزارت امور خارجه دولت تدبیر و امید تصور میکند، ایرانیان موظف هستند در همهٔ کشورهای دنیا مطابق الگوی رفتاری آنها عمل کنند؟
http://goo.gl/uG2UaH
برگرفته از برگه سپیده دم در فیسبوک
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر