برید به زندانبان بابای من بگید که بابای من رو اعدام نکنند ...
من پدرم را خیلی دوست دارم چون به جز خاطره خوب از ایشان چیزی بیاد نمیآورم، از غم دوری او میخواهم اشک بریزم و فریاد بکشم و او را طلب کنم، میخواهم بدانم ایشان به کدامین گناه مجازات میشود،
«حسام خسروی پسر زندانی سیاسی غلام رضا خسروی»
«آرش صادقی» پس از اعدام غلامرضا خسروی در صفحه فیسبوک خود نوشت:
خیلیها از غلامرضا خسروی نوشتن. نوشتن یا ننوشتن من زیاد مهم نیست.
فقط نمیدونم چرا واقعیتها در مورد حمله به ۳۵۰ گفته نشد.
چرا گفته نشد شروع درگیریهای ۳۵۰ با توهین قبادی((رئیس حفاظت زندان اوین))به غلامرضا خسروی و بعدم فرمان حمله((قبادی)) به این زندانی مظلوم شروع شد.
تاریخ: یکشنبه ,۱۱ خرداد ۱۳۹۳
خبرگزاری هرانا – غلامرضا خسروی سواد جانی از زندانیان سیاسی محبوس در بند ۳۵۰ صبح امروز در محوطه زندان رجایی شهر کرج اعدام شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این زندانی ۴۹ ساله متولد آبادان پس از آنکه کمک مالی به یک شبکه تلویزیونی نموده بود شناسایی و بازداشت شد.
وی مدت ۴۰ ماه در سلولهای اداره اطلاعات کرمان، ۶۴ وزارت دفاع و ۲۴۰ زندان اوین نگهداری شد و نهایتا در یک دادرسی مخدوش به اعدام محکوم شد.
حکم صادره از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران در سال ۱۳۹۰ به تائید دیوان عالی کشور رسید. بر اساس حکم شعبه ۲۶ اتهام وی هواداری موثر از «گروهک نفاق» (سازمان مجاهدین خلق ایران) ذکر شده است.
عبدالفتاح سلطانی و شیما قوشه پس از صدور حکم اعدام برای این زندانی وکالت وی را برعهده داشتند.
حکم اعدام این زندانی سیاسی در حال صبح امروز اجرا شد که یکی از وکلای دادگستری روز گذشته در گفتگو با هرانا اعلام کرد اجرای حکم اعدام وی به دلیل تغییرات قانون مجازات اسلامی در خصوص انتصاب اتهام محاربه، غیرقانونی است.
غلامرضا خسروی سوادجانی از زندانیانی است که در وقایع پنج شنبه سیاه به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت بود یکی از زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ زندان اوین به هرانا گفت: «اجرای حکم غیرمنتظره این زندانی بیارتباط با وقایع پنج شنبه سیاه نیست و مومنی (معاون زندان) به همراه حمیدی (معاون قضایی) در حین انتقال وی به رجایی شهر آنرا به وی گوشزد کردند.»
غلام رضا خسروی در سنین جوانی نیز از سوی دستگاه قضایی به ۱۰ سال حبس محکوم شده بود که نهایتا با تحمل ۵ سال حبس از زندان آزاد شده بود وی پیش از محکومیت به اعدام از سوی شعبه ۲۶ از سوی دادگاه انقلاب کرمان به سه سال حبس تعزیری و سه سال تعلیقی محکوم شده بود اما با دخالت وزارت دفاع و اعتراض دادستانی کرمان و دادستانی کشور پرونده وی به تهران منتقل شد.
دخالت وزارت دفاع در پرونده این زندانی پس از آن صورت گرفت که در اقاریر اخذ شده تحت شرایط غیرانسانی وی اعلام کرده بود که از پادگان مقابل منزل خود عکس برداری کرده بود.
سازمان عفو بین الملل روز شنبه ۱۰ خردادماه در بیانیهای از مقامهای قضایی ایران خواسته است تا اجرای حکم اعدام غلامرضا خسروی را متوقف کند.
حسیبه حاج صحرایی، معاون بخش خاورمیانه و شمال آفریقای سازمان عفو بینالملل، در این زمینه گفته است: «باردیگر مقامهای ایران در آستانه اعدام مردی قرار دارند که حتی از حق برگزاری دادگاهی عادلانه محروم بوده است.»
سازمان عفو بین الملل گفته است حکم اعدام غلامرضا خسروی نقض قوانین بین المللی و قوانین ایران است.
انتهاي پيام
لازم به ذكر است اسفند ماه گذشته محمد جواد ظريف در دیدار با نمایندگان پارلمان اتریش از سابقه حقوق بشری جمهوری اسلامی دفاع کرد و همچنین تاکید کرده بود که در ایران اعدام سیاسی "وجود ندارد"!
برگرفته از برگه سپیده دم در فیسبوک
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر